Hitta en snygg stickad tröja för herr

Under vintermånaderna, när det blir kallt och mörkt, så gäller det verkligen att ta på sig något varmt. Samtidigt så vill man gärna att det man tar på sig är snyggt, och inte bara bra rent funktionellt för att hålla värmen. Ett vanligt vintermode är stickade tröjor utav olika material som bomull eller till och med ull, vilket är riktigt varmt. Olika butiker erbjuder stickad tröja för herr och dam, och det är bara att välja och vraka för den som vill ha en tröja. Men det är kanske just detta som gör det så svårt att hitta en fin, bekväm och varm stickad tröja – att det finns så himla många utav dem! Då kan det hjälpa att kolla på internet istället för i fysiska butiker, eftersom internet ofta har stort utbud och man slipper ta sig ut ur hemmet för att handla.

Att hitta en bra stickad tröja för herrar

Men för att hitta en bra stickad tröja gäller det att veta vad man tycker om eller vad man tycker är viktigt. Några saker att fundera på är till exempel vilket material man önskar, eftersom olika material har olika funktion. Bomull kan vara väldigt mjukt och skönt, men håller inte värme lika bra som exempelvis ull. Sedan finns det också olika modeller på tröjor, då vissa är polotröjor med krage, andra är oversize och så vidare. Man kan även fråga sig om märket på tröjan är viktigt, eftersom att det ofta ändrar priset markant. Samtidigt brukar det vara så att dyrare tröjor har bättre kvalitet, så de håller längre.

Bra märken på stickade tröjor för herr

Det finns många olika märken på stickade tröjor, vissa bättre än andra såklart. Vilken tröja som passar beror som sagt på vad ens preferenser och behov är. Däremot finns det några märken som just nu är väldigt trendiga för stickade herrtröjor:

  • GABBA erbjuder just nu en vit, simpel stickad tröja för 479 kronor
  • Slhvictor säljer en vit stickad “cable crew neck” tröja för så lite som 420 kronor
  • Tiger of Sweden stickade tröja “Lunar” är ett annat bra alternativ, dock för ett lite högre pris på 809 kronor
  • Replay säljer en beige, finstickad tröja för 699 kronor